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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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균체 단백질의 첨가가 육계 생산성에 미치는 영향
한국가금학회지
1998 .06
효모 가수분해물 SCP - 20의 월경전 증후군 감소효과
한국식품영양과학회지
2001 .10
[P8-323] Preventive Effect of Perilla Oil, Dietary n-3 Fatty Acid on Histological Brain Damage in Apo E(-/-) Mice Fed High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Inhibitory Effects of Perilla Oil on the Expression of Inflammation-mediator Protein and Neural Apoptosis in Hypercholesterolemic ApoE (-/-) Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
광합성 SCP의 경제적 생산
식품과학과 산업
1990 .09
Effect of feed flavor and sweetener on growth performance, nutrient digestibility, blood profile, and diarrhea score in weaning pigs
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Biological activities of fructooligosaccharides in mice fed a high-fat diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Obesity Effect of Korean Red Ginseng Extract in Mice Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
거세한우 비육후기 보리곡실 발효사료 급여에 따른 성장과 도체특성에 미치는 효과
한국초지조사료학회지
2019 .01
미생물단백의 중요성과 SCP 제품개발
식품공업
1974 .01
Cooked Rice Improves Glycemic Response in the Mice Fed High-Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Anti-obesity Effect on Fermented Red Ginseng Extracts in High Fat Diet Fed Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Lipid Improvement Effects of Black Garlic Extract in C57BL/6J Mice Fed High-fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Adjuvant-active seaweed Codium polysaccharide increases immune responds to Gardasil® in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-231] Effects of Low-trans structured fat from Flaxseed Oil on Antioxidant Metabolism in high fat fed Apo E-I- mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P10-103] Effects of crude anthocyanin extract from black soybean on intestinal carcinogenesis and inflammatory responses in APCmin mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
The effects of Mulberry (Morus alba L.) leaf extracts on the improvement of hyperlipidemia in apo e-/- mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Various Dietary Protein Levels on Growth and Body Composition of Young Common Carp Reared in Recirculating System
한국양식학회지
2000 .03
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