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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
사사
인용문헌
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인삼에 함유된 페놀성 성분의 신경세포보호 및 항염증 효과
Journal of Ginseng Research
2009 .06
산처리 홍삼과 추출물의 특성
Journal of Ginseng Research
2009 .12
Ascorbic acid 및 citric acid 처리에 따른 홍삼추출물의 페놀성 성분 및 ginsenoside 함량 변화
Journal of Ginseng Research
2009 .09
홍삼과 백삼의 비교 고찰
Journal of Ginseng Research
2005 .03
The Changes of Ginsenoside Patterns in Red Ginseng Processed by Organic Acid Impregnation Pretreatment
Journal of Ginseng Research
2011 .12
Comparative phenolic compound profiles and antioxidative activity of the fruit, leaves, and roots of Korean ginseng (Panax ginseng Meyer) according to cultivation years
Journal of Ginseng Research
2016 .01
The contents of ginsenosides and amino sugars in red ginseng, inside white red ginseng, and inside and outside white red ginseng
고려인삼학회 학술대회
2009 .12
홍삼에 함유된 갈변물질 및 산성다당체에 대한 연구현황
Journal of Ginseng Research
2006 .03
GC에 의한 인삼 중의 방향족 산성 성분 분석
약학회지
1994 .01
The world ginseng market and the ginseng (Korea)
Journal of Ginseng Research
2013 .01
The contents of ginsenosides and amino sugars in the seven parts of white ginseng and red ginseng
고려인삼학회 학술대회
2009 .12
고려홍삼의 총 페놀성분의 정량 및 그 추출조건 ( Determination of Total Phenolic Compounds from Korean Red Ginseng, and Their Extraction Conditions )
Journal of Ginseng Research
2000 .06
Clinical Effects of Korean Ginseng, Korean Red Ginseng, Chinese Ginseng, and American Ginseng on Blood Pressure in Mild Hypertensive Subjects
대한한의학회지
2006 .12
Studies on the antioxidant components of Korean ginseng 3
Archives of pharmacal research : a publication of the Pharmaceutical Society of Korea
1981 .01
한국 인삼과 타국 인삼의 성분 비교 연구
약학회지
1978 .01
한국산 및 외국산 홍삼의 사포닌 및 무기물 성분 비교
Journal of Ginseng Research
2002 .09
홍삼이 정상 흰쥐의 혈압 및 대동맥 조직 소견 변화에 미치는 영향
Journal of Ginseng Research
2008 .12
인삼의 구증구포에 의한 산성다당체, 페놀성화합물의 변환 및 항산화능
동의생리병리학회지
2009 .01
인삼의 효과에 관한 세포생리학적 연구 -제 III 편 세포분열에 미치는 인삼, Linoleic acid, Stearic acid 의 영향-
대한생리학회지
1969 .01
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