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이용수
1. Summary
2. Physicochemical measurements of rice quality parameters
3. Processing of rice grains in Japan
4. Conclusions
References
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2000 .04
Characteristics of Sprout Rice Grain in Japan
동아시아식생활학회지
2006 .12
많은 양의 밥짓기에 대한 실태조사
대한가정학회지
1970 .01
전문가 델파이 기법을 통한 전공 대학생 대상 쌀 교육 프로그램 개발
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2014 .01
The augmentation of gamma-aminobutyric acid (GABA) in brown rice by treatment of dielectric barrier discharge plasma
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
한국인의 잡곡밥 섭취 실태 및 관련 요인 분석 : 2011년 국민건강영양조사 자료를 이용하여
동아시아식생활학회지
2014 .12
연질현미의 이화학적 및 취반 특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
대구지역 주부들의 쌀 가공식품 이용실태조사
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2003 .01
폐터널 저장 쌀의 이화학적 및 관능적 특성
한국식품조리과학회지
2010 .01
일반계 및 통일계 다수확 쌀 품종의 취반 특성
한국식품조리과학회지
2011 .01
쌀 입자크기가 흰쌀죽의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2007 .01
한국인의 전곡류 섭취와 인구사회적 요인 및 일부 식행동 특성 간의 연관성 : 2007-2008 국민건강영양조사 자료를 이용하여
대한지역사회영양학회지
2011 .06
묘사분석에 의한 기능성쌀밥 및 즉석밥의 관능프로필
한국식품조리과학회지
2007 .01
Enhanced Production of γ-Aminobutyric Acid Using Rice Bran Extracts by Lactobacillus sakei B2-16
Journal of Microbiology and Biotechnology
2010 .01
현미밥의 식미 향상을 위한 곡류 혼합비의 최적화
동아시아식생활학회지
2012 .12
A study on the trend analysis regarding the rice consumption of Korean adults using Korean National Health and Nutrition Examination Survey data from 1998, 2001 and 2005
Nutrition Research and Practice
2012 .06
A study on the trend analysis regarding the rice consumption of Korean adults using Korean National Health and Nutrition Examination Survey data from 1998, 2001 and 2005
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2012 .06
Evaluation of formation quality based on mean grain size
대한지질학회 학술대회
2015 .10
혼합물 실험 계획법에 의한 팽화미 첨가 쌀죽의 최적 배합비 분석
동아시아식생활학회지
2013 .04
The Folk Culture of the Rice Cake in Japan
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2008 .10
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