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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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Sucrose Polyesters 합성에 사용하는 대두유 지방산 메틸에스테르 제조의 최적화
한국식품과학회지
1992 .06
유리 알카리 및 수분이 Sucrose Polyesters 합성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1992 .06
10. Comparsion of the composition of the fatty acid moieties of the cuticular sucrose esters from the flower and bud of Petunia × hybrida cultivars
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Comparison of the Sucrose Ester Fatty Acid Components in Flowers and Flower Buds of Three Petunia × hybrida Hort. Cultivars
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1994 .12
머스크멜론 발달중 Sucrose 축적과 Sucrose Synthase, Sucrose Phosphate Synthase, Invertase 활성의 변화
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
머스크멜론 과실 발달중 Sucrose 축적과 Sucrose Synthase, Sucrose Phosphate Synthase 및 Invertase 활성의 변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .02
Effects of Exogenous Sucrose Supply on Growth and Flowering of Chrysanthemum
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2004 .12
고구마전분-sucrose 복합물의 레올로지 특성
한국식품과학회지
2008 .04
Changes in Sugar Concentration and Sucrose Phosphate Synthase of Watermelon
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Sugar Composition and Related Enzyme Activity in Peach Fruits
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Glycosyl - Sucrose가 흰쥐의 혈당 및 혈청 지질농도와 당 가수분해 효소의 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1991 .12
Characteristics of Sucrose Thermal Degradation with High Temperature and High Pressure Treatment
Food Science and Biotechnology
2009 .06
자당-지방산 에스테르가 제빵특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .08
직접적인 Sucrose의 생체내 주입에 따른 국화의 생육 및 개화
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Effect of Homogenization Pressure and Supplementation with Sucrose Fatty Acid Ester on the Physical Properties of Dairy Cream-based Emulsions
한국축산식품학회지
2018 .01
Sucrose 첨가가 옥수수전분의 레올로지 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2001 .12
Influence of Organic Acid or Ester Addition on Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
1995 .09
멜론의 sucrose 함량을 지배하는 유전자의 분자 marker 탐색
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
Activities of Related Enzymes and Acid Content in 'Shiraunhi' (Citrus sp.) Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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