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Evaluation of Experimental Practical Feed for Juvenile Sea Cucumber Stichopus japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .10
Effects of Dietary Sea Mud on Growth of Juvenile Sea Cucumber Stichopus japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .10
[P8-266] Antimicrobial and Antioxidant Activities of Water and Aqueous Ethanol Extracts of Sea Cucumber (Stichopus Japonicus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Biological Effects of Various Solvent Fractions Derived from Jeju Island Red Sea Cucumber (Stichopus japonicus)
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Forensic Characterization of Fourteen Microsatellite Loci in Sea Cucumber (Stichopus japonicus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .10
Biological activities and biomedical potential of sea cucumber (Stichopus japonicus): a review
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
Inhibition of Trichophyton mentagrophytes by Hot Water Extract of Sea Cucumber (Stichopus japonicus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant and Anti-melanogenesis Activities of Ultrasonic Extract from Jeju Island Red Sea Cucumber (Stichopus japonicus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P8-46] Antioxidative, α-Glucosidase and β-Glucuronidase Inhibitory Activities from the Internal Organ Extract of Sea Cucumber Stichopus japonicus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
해삼, Stichopus japonicus 유생의 성장과 생존에 미치는 먹이 및 수용밀도의 영향
한국양식학회지
1999 .03
Purification and characterization of antioxidant peptides from red sea cucumber (Stichopus japonicus) hydrolysate by gastro-intestinal digestion
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
PHYSIOLOGICAL EFFECT ON THE FEED ADDITIVES OF MIXED PROBIOTICS, SPIRULINA AND LEVAN IN RED SEA CUCUMBER Stichopus japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effects of High temperature on Immunity Feed Additives in Red sea cucumber, Stichopus japonicas
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Immunomodulating Protein-sulfated Fucan Complexes Extracted from the Body Wall of a Sea Cucumber, Stichopus japonicus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
수화 시의 형태학적 특징에 따른 건해삼의 등급 분류 시스템 개발
한국식품영양과학회지
2017 .03
Antitumor Effects of Glycoprotein Extracted from Sea Cucumber (Stichopus japonicus)
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
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