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이용수
Abstract
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Materials and Methods
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Literature Cited
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Changes in Flesh Firmness and Ethylene Production of Different Peach Types during Fruit Ripening
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Estimating Fruit Characteristics through Image Analysis in ‘Fuji’ Apple Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .04
Interrelations among Crop Load, Fruit Quality, Shoot Growth, and Leaf Mineral Nutrients in Dense-Planting ‘Fuji’/M.26/Seedling Apple Trees with High Productivity
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2005 .06
Outer Fruit Features Related with Fruit Quality in ‘Niitaka’ Pear Fruits
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .04
Suggestion of Optimum Fruit Harvesting Time by Soluble Solid Contents, Fruit Firmness and Fruit Skin Coloration Assessment in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia Nakai)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
A New Kiwifruit Variety, ‘Sweet Gold’ with High Soluble Solids Content and Firmness
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effect of ‘CIY-111’ on Tree Growth and Fruit Quality in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
수확 후 고농도 CO₂ 단기처리가 ‘매향’ 딸기의 저장에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2014 .03
Effects of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) and Modified Atmosphere Packaging (MAP) on Storage Life of Avocado Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
머스크멜론의 유통 중 신선도 판정을 위한 품질 지표 선정
Food Science and Preservation
2011 .12
Shelf Life Prediction of Ripe Kiwifruit (Actinidia deliciosa) Based on Near Infrared Spectroscopy
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
An Improved Method for Estimating Titratable Acidity and Flesh Firmness in ‘Fuji’ Apple Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
여름 딸기 수확후 이산화탄소 처리로 경도 증진 효과
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
수확 후 CO₂ 처리 시간이 ‘여봉’ 딸기의 경도와 품질에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .04
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