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電氣泳動法을 利用한 무와 배추의 品種鑑別 및 純度檢定
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1995 .12
電氣泳動法을 利用한 무와 배추 品種의 品種鑑別 및 純度檢定
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
6. 김치消費와 배추 嗜好性에 関한 說问調査 分析
한국원예학회 학술발표요지
1984 .05
Purification and Characterization of Peroxidase Isozyme C from Mung Bean
Applied Biological Chemistry
1987 .01
Purification and Characterization of Polyphenol Oxidase in Sweet Potato (Ipomoea batatas)
한국식품영양과학회지
1988 .12
Analysis of Glycoproteins Involved with Self incompatibility Expression in Chinese Cabbage by Isoelectric Focusing Electrophoresis Methods
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
Properties of Acid Phosphatase from Pear
Food Science and Biotechnology
1994 .03
파의 Acid Phosphatase의 특성
한국식품과학회지
1996 .08
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characteristics of the microbial contamination on Chinese cabbage in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
12. 多變量解析과 同位酵素 分析에 依한 自生種 및 栽培種 배나무屬 植物의 分類學的 硏究 : Ⅱ. 葉內 同位酵素 分析에 依한 分類
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
유용임목(有用林木)의 동위효소(同位酵素)에 관(關)한 조림(造林) 및 유전학적(遺傳學的) 연구(硏究) - ×Pinus taeda·rigida와 P. densiflora에 있어서 Leucine Aminopeptidase와 Peroxidase 동위효소(同位酵素)의 유전(遺傳) -
한국산림과학회지
1979 .01
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
5. 배추의 品質에 미치는 品種, 貯藏, 그리고 植物部位의 影響
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
遺傳子 變形 農産物에 관한 政策的 含意
Korean Journal of Agricultural Science
1999 .12
배추 葉中肋形質에 關한 硏究 : Ⅱ. 中肋形質의 遺傳
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1982 .09
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