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Microbial contamination levels in major dried fishery food products distributed in markets
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Control Efficacy of Mixing Application of Microbial and Antibiotics Against of Bacterial Soft Rot Disease of Chinese Cabbage
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
Microbial Contamination Analysis in Kimchi and Its Ingredients for Food Safety Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Residue Characteristics of Antimicrobials in Chinese Cabbage and Soil
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2024 .10
Effect of Zeolite Application on Growth and Yield of Chinese Cabbage and Chemical Properties of Soil Under Greenhouse Cultivation
한국토양비료학회지
2015 .06
Antimicrobial Activity of Chinese Cabbage Crude Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
엑셀프로그램을 이용한 배추 모형
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
국내 봄배추 재배지의 아산화질소 배출계수 개발에 관한 연구
한국농림기상학회지
2015 .01
Effect of biochar application on growth of Chinese cabbage (Brassica chinensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .09
Effects of Fish-Meal Application on the Growth of Chinese Cabbages (Brassica Campestris L.) and Soil Chemical Properties
한국토양비료학회지
2019 .08
Review of Current Regulations and Standards through Monitoring Microbial Contamination Levels among Health Functional Foods in Republic of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Soil Water Management on the Performance of K-cabbage Model
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation on Microbial Contamination in Chinese Cabbage Cultivated Soil in Korea
한국토양비료학회지
2017 .12
노지 배추 생체중 추정을 위한 인공지능 모델 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant Activity of Red Chinese Cabbage Extracts and Their Color Properties according pH
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
대학급식소 작업시설과 환경의 미생물 오염도 분석 및 작업환경 실태조사
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Investigation of Microbial Contamination and Tar Dyes Used in Macarons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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