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Efficient Production of Rhizome induced by Tissue Culture in Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
씨생강 대량생산 실용화 연구 : 적정 양액농도 및 배지 선발
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
The Effect of Drying Method on Anti-oxidant Activity and Functional Substances of Zingiber officinale
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
한국산 생강의 휘발성 향기성분
한국식품과학회지
1991 .04
Evaluation of Useful Bio-Activities of Ginger (Zingiber officinale) Depending on Heat Treated Aging Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A Fast Protocol for in vitro Propagation of Ginger (Zingiber officinale Rosc.) from a Tribal District of India
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Mass Production of Cnidium officinale Tissue Culture Seedlings using Bioreactor
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
저장 전 열처리가 생강의 이화학적 및 관능적 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .10
Antioxidant Effect and Nutritional Characteristics of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Aged Black Ginger (Zingiber officinale) by Hot-Air and Freeze Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
생강잎의 CO₂ 교환시 관여하는 주 요인의 결정 변수
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Physicochemical Composition, in vitro Antioxidant Activities and Cell Protective Effects of Ethanolic Extract from Ginger (Zingiber officinale)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Optimization of Extraction Conditions for 6-Shogaol from Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Plant Regeneration through Callus of Korean Native Zingiber officinale Rosc. in Seosan Region
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
생강의 유효성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
[P8-260] Regulation of Nrf2-Mediated Gene Expressions by 6-Shogaol from Zingiber officinale through p38 MAPK Signaling Pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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