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산마늘(Allium victorialis L.)의 鱗莖으로부터 分離한 Flavonoid와 Furostanol Glycoside의 構造
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1996 .10
산마늘 인경조직으로부터 식물체 재분화
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
[P2-46] Quantification of Flavonoid in different parts of Allium victorialis var. platyphyllum and its Antimicrobial Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
산마늘 추출물의 항돌연변이원성 및 세포독성 효과
Food Science and Preservation
2004 .06
식용 식물자원으로부터 활성물질의 탐색-III. 달래 (Allium monanthum Max.)로부터 flavonoid 배당체의 분리
Applied Biological Chemistry
2000 .01
신선초에서 분리된 flavonoid glycosides의 생리활성
한국식품과학회지
2005 .02
PCR 기술을 이용한 산마늘 (Allium victorialis var. platyphyllum)의 종내변이
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .04
산마늘 생즙의 생리활성
Food Science and Preservation
2010 .08
Influence of Ginkgo Biloba Extracts and Their Flavonoid Glycosides Fraction on In Vitro Digestibility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Study on flavonoid contents in functional vegetables, and the changes of flavonoid compounds by different methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Flavonoid Glycosides and Potential Antivirus Activity of Isolated Compounds from the Leaves of Eucalyptus citriodora
Applied Biological Chemistry
2014 .01
화단 및 식용 산마늘 재배 이용기술
조경수
2005 .01
Changes in Flavonoid Contents of Safflower Leaf during Growth and Processing
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
몇 가지 저장 온도 및 필름의 산소투과도가 산마늘(Allium victorialis L.) 장아찌의 MA 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
산마늘의 평난지 재배시 생육특성
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
산마늘 추출물의 생리활성 및 암세포 증식억제 효과
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
산마늘의 種子發芽에 關한 硏究
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
Flavonoid Glycosides with Antioxidant Activity from the Petals of Carthamus tinctorius
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
산마늘 임간재배와 노지재배의 수익성 비교 분석
한국산림과학회지
2014 .01
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