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‘신고’ 배 과원 무농약 관리에 따른 흑성병 발병억제 및 과실의 특성 비교
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Comparative Studies on Training Methods for Asian Pear (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka) Orchards
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
친환경 자재를 이용한 저농약 재배가 배 ‘신고’ 과실 품질 및 항산 화활성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
과원 토양의 유기물 함량이 배나무(Pyrus pyrifolia)의 엽내 무기성분 합량과 뿌리의 생장 및 과실 품질에 미치는 영향
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2001 .08
배 중간대목이 신고 품종의 과실 특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
배 중간대목이 신고 품종의 과실 특성에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Effect of ‘Bordeaux’ Mixture on Scab (Venturia nashicola) Outbreak and Fruit Quality in ‘Niitaka’ Asian Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
배 ‘신고’ 과원의 교량 설치에 따른 일조방해와 과실품질의 상관관계
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Standardization ‘Niitaka’ (Pyrus pyrifolia Nakai) Pear Fruit Shape for Better Commercialization
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Paper Material Affects Microclimate inside the Bag and Fruit Quality in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Rice Bran and Chitin Incubated Compost Treatments Influence the Soil Properties and Fruit Quality in ‘Niitaka’ Asian Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
친환경농법이 ‘신고’ 배나무 잎 특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
Comparision of the Content of Total Phenolics, Antioxidant Activity and Several Quality Characteristics in ‘Niitaka’ Pear ( Pyrus pyrifolia) from Organic and Conventional Productions
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Relationship Between Outer Appearance and Inner Characteristics in ‘Niitaka’ Pear Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Development of Efficient Regeneration System for Pyrus pyrifolia cv, Niitaka from Leaf Segments
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .06
Factors of Floral Bud Death Occurred in Niitaka Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Studies of Anatomical Characteristics of Skin Disorders during Cold Storage of Pear (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka) Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Near-Infrared spectroscopy(NIRS)를 이용한 ‘신고’ 과실의 품질 평가
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
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