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Thinning ‘Fuji’ Apple with Ammonium Thiosulfate (ATS) and MaxCel
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Thinning ‘Hongro’ Apple with ATS and MaxCel
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
ATS(Ammonium thiosulfate) 살포방법이 ‘후지’ 품종의 적화효과 및 잎 약해 발생에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Chemical Thinning of ‘Hongro’ Apple with Ammonium Thiosulfate and MaxCel
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .04
MaxCel® as a Postbloom Thinner for ‘Hongro’ and ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .06
염화칼슘 처리와 MAP 저장이 '후지' 사과의 품질변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .10
Chemical Thinning of ‘Fuji’ Apple with Ammonium Thiosulfate and Benzyladenine
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .12
밭 토양에서 Ammonium Thiosulfate의 Urease 활성 저해효과와 이에 미치는 온도와 pH의 영향
한국토양비료학회지
1993 .12
Ammonium Thiosulfate-Mediated Remediation of Soil Contaminated with Herbicide Paraquat
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2001 .04
Effect of Temperature on Tree Growth and Fruit Quality of ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Medium Composition on Shoot Formation in ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
주산지 후지 사과의 내,외부 품질 특성
Food Science and Preservation
2003 .03
Simazine에 의한 ‘후지’ 사과 摘果
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .02
The Biological Activities and Functional Substances of ‘Fuji’ Apple at Different Growth Stages
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
A Study on the Freshness Extension of Top Fruit ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Postharvest Factors Affecting Appearance On ‘Fuji’ Stain
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Isolation and Characterization of Sulfur-oxidizing Denitrifying Bacteria Utilizing Thiosulfate as an Electron Donor
한국토양비료학회지
2006 .12
Effects on Quality of Fuji Apple by Dipping of Calcium Solution and MAP
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Purification and Characterization of Polyphenol Oxidase in the Flesh of the Fuji Apple
Food Science and Biotechnology
2006 .04
[P2-88] Volatile Flavor Components of Fuji Apple by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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