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2019 .10
Influence of Day Length in Growth of Spinach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Protecting Crops from Pests by Using Optinet® Screens and Chromatinet® Shading Nets
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
차광형태와 기간이 천궁의 고온피해 경감에 미치는 효과
한국약용작물학회지
2020 .04
Blanching Effect on Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Spinach
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effects of Limited Supply of Nitrogen on Growth, Yield, and Quality of Spinach Plants Grown at Hydroponics
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Change of Nutritional Components in Spinach by Various Treatment Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Drying on the Spinach Lipid and Pigments
Food Science and Biotechnology
2000 .10
Effect of Temperature Reduction in the Greenhouse as Affected by Different Shading Agent Types and Shading Material during Summer Season
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Effect of Net Shading on Greenhouse Environment and Cutting Rose Quality in Summer
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Comparison of Temperature Response Functions for Seed Germination of Spinach
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Quality Characteristics of Fermented Product by Lactic Acid Bacteria with Spinach Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
굴거리나무 2년생 용기묘의 피음수준별 묘목품질 특성
한국산림과학회지
2015 .01
시금치의 유통중 조위(凋萎)현상과 Vitamin C의 함량
한국식품영양과학회지
1985 .03
Effect of Active Modified Atmosphere Packaging and Storage Temperature on the Quality of Spinach
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .02
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