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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgement
Literature Cited
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시금치 포장 및 보관온도가 품질보존에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2007 .09
Influence of Day Length in Growth of Spinach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Quality Characteristics of Spinach by 3 different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of High Oxygen Modified Atmosphere Packaging on Quality and Marketability of Leaf Lettuce
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .02
시금치의 유통중 조위(凋萎)현상과 Vitamin C의 함량
한국식품영양과학회지
1985 .03
Change of Nutritional Components in Spinach by Various Treatment Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Determination of Cardinal Temperatures for Seed Germination of Spinach (Spinachia oleracea L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Comparison of Temperature Response Functions for Seed Germination of Spinach
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
상추 및 시금치의 active MA 포장후 생리적 특성및 품질변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Shade Nets Affect the Quality of Baby Spinach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Mixed Gas in Active MA Packaging on Marketability Maintenance at Simulated Tomato Fruits Marketing
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .06
Effects of Limited Supply of Nitrogen on Growth, Yield, and Quality of Spinach Plants Grown at Hydroponics
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Blanching Effect on Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Spinach
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Growth of Spinach under Artificial Lighting after Night-Break Treatment at Intervals of Several Days
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Drying on the Spinach Lipid and Pigments
Food Science and Biotechnology
2000 .10
Seed Germination of Five Spinach Cultivars as Affected by Temperature and Soaking-Drying Pre-treatment
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Improvement of Spinach Growth by Controlling Air Flow and Anion in a Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effect of MA Packaging by Different Storage Temperature on Freshness of Leaf Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Fermented Spinach as Sources of Pre-Converted Nitrite on Color Development of Cured Pork Loin
한국축산식품학회지
2017 .01
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