지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparison of Climate Ameliorating Measures to Control Sunburn on ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Postharvest Factors Affecting Appearance On ‘Fuji’ Stain
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
New Evaporative Cooling Control System for Protection of Apple Sunburn
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
Use of Fluorescence to Assess Heat Stress in Apple Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
‘Fuji’ Apple Stain : Causes and Prevention
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
Reduction of Apple Sunburn Symptoms Using Different Reflective Materials
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
염화칼슘 처리와 MAP 저장이 '후지' 사과의 품질변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .10
Effect of Nitrogen Fertilization on Sunburn Injury and Fruit Cracking of Apple
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
‘Fuji’ 사과의 CA 저장중 발생하는 내부갈변 현상의 현황
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
Effect of Temperature on Tree Growth and Fruit Quality of ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Medium Composition on Shoot Formation in ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
주산지 후지 사과의 내,외부 품질 특성
Food Science and Preservation
2003 .03
Simazine에 의한 ‘후지’ 사과 摘果
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .02
The Biological Activities and Functional Substances of ‘Fuji’ Apple at Different Growth Stages
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
A Study on the Freshness Extension of Top Fruit ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
사과 후지 品種의 樹冠內 位置 및 光條件이 短果技, 葉, 果實特性에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1991 .10
Effects of Light Quality and Temperature on Fruit Coloration and Free Sugar Content in ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
‘McIntosh’사과 과실의 gas 확산도와 과점 구조와의 관계 : Ⅱ. 성숙 과실의 gas 확산도와 과점의 종류, 크기 및 분화정도와의 관계
한국원예학회 학술발표요지
1991 .04
Fruit Characteristics of ‘Fuyu’ Persimmon as Affected by the Different Degrees of Sunburn
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effects on Quality of Fuji Apple by Dipping of Calcium Solution and MAP
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
0