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한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Fermentation Characteristics of Black Raspberry Wines Made Using the Lees of Black Raspberry Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P2-07] Composition of Raspberries and Blackberries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Establishment of Breeding System by Species-hybridization of Black Raspberry
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Morphological and Physiological Variations in Seeds of Korean Cultivated Black Raspberry
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
A Study on the Improvement of Black Raspberry Extract for Andropause
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physiological Characteristics of Phytochemicals Contained in Korean Black Raspberry and Its Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
라즈베리 파이를 이용한 녹조 모니터링 프로그램 설계에 관한 연구
수산해양교육연구
2016 .04
Antioxidant and Oxygen Radical Scavenging Capacities of the Extracts of Pear Cactus, Mulberry and Korean Black Raspberry Fruits
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
[P1-12] 침출 조건이 다른 Black Raspberry 침출액의 화학적 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Black Raspberry Improved Serum Lipid Profiles and Endothelial Function in Patients With Metabolic Syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
HPLC-UV-MS Analysis and Effect of Black Raspberry Extract on Atherosclerosis : Major Role of Anthocyanins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
국내산 나무딸기류 과일의 항산화 및 암세포 항증식 활성
한국식품영양과학회지
2012 .12
Antioxidant Activities of Ethanol Extracts from Black Raspberry (Rubus occidentalis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-75] Black Raspberry(Rubus occidentalism) 추출물의 항산화 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Black Raspberry 침출액의 Anthocyanin 및 Polyphenol 함량과 항산화능
한국식품영양과학회지
2009 .02
토양의 형태 및 물리적 특성을 고려한 복분자 재배적지 기준설정
한국토양비료학회지
2013 .04
Prefreezing Treatment of Blueberry, Korean Raspberry, and Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Chemical Analysis and Antioxidant Activities of Black Raspberry, Mulberry and Muscadine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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