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Physiological Characteristics of Phytochemicals Contained in Korean Black Raspberry and Its Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Fermentation Characteristics of Black Raspberry Wines Made Using the Lees of Black Raspberry Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
History and Status of Raspberry Culture in China
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Establishment of Breeding System by Species-hybridization of Black Raspberry
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
A Study on the Improvement of Black Raspberry Extract for Andropause
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant and Oxygen Radical Scavenging Capacities of the Extracts of Pear Cactus, Mulberry and Korean Black Raspberry Fruits
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
토양의 형태 및 물리적 특성을 고려한 복분자 재배적지 기준설정
한국토양비료학회지
2013 .04
Hepatic TG Lowering Effect of Black Raspberry Seed Oil on Oleic Acid-Induced Steatosis in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
씨앗의 혼입이 Black Raspberry 발효주의 화학적 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .05
Effect of Black Raspberry Seed Oil on Inflammatory Markers in Serum, Liver, and Adipose Tissue of db/db Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P1-12] 침출 조건이 다른 Black Raspberry 침출액의 화학적 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Raspberry Production in Serbia and Some Technological Failures Reducing Yield
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Black Raspberry Improved Serum Lipid Profiles and Endothelial Function in Patients With Metabolic Syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
HPLC-UV-MS Analysis and Effect of Black Raspberry Extract on Atherosclerosis : Major Role of Anthocyanins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant Activities of Ethanol Extracts from Black Raspberry (Rubus occidentalis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-75] Black Raspberry(Rubus occidentalism) 추출물의 항산화 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Black Raspberry 침출액의 Anthocyanin 및 Polyphenol 함량과 항산화능
한국식품영양과학회지
2009 .02
복분자(Rubus coreanus Miquel) 와인의 에틸아세테이트층으로부터 저분자 페놀성 항산화 화합물의 단리ㆍ동정
한국식품과학회지
2008 .04
Physical and Morphological Properties of the Ginseng Cultivated Soils
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
Comparative Study of Red Wine and Korean Black Raspberry Wine in Adipocyte Differentiation and Cardiovascular Disease Related Gene Expression
Food Science and Biotechnology
2005 .08
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