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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
CONCLUSION
ACKNOWLEDGEMENTS
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Chemical Analysis and Antioxidant Activities of Black Raspberry, Mulberry and Muscadine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antioxidant Activities of Ethanol Extracts from Black Raspberry (Rubus occidentalis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermentation Characteristics of Black Raspberry Wines Made Using the Lees of Black Raspberry Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Study on the Improvement of Black Raspberry Extract for Andropause
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Role of Cactus Extract for Antioxidant Activity and Cancer Prevention
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Black Raspberry 침출액의 Anthocyanin 및 Polyphenol 함량과 항산화능
한국식품영양과학회지
2009 .02
History and Status of Raspberry Culture in China
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Morphological and Physiological Variations in Seeds of Korean Cultivated Black Raspberry
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
복분자와 오디의 항산화 특성
한국식품영양과학회지
2014 .03
국내산 나무딸기류 과일의 항산화 및 암세포 항증식 활성
한국식품영양과학회지
2012 .12
Establishment of Breeding System by Species-hybridization of Black Raspberry
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Physiological Characteristics of Phytochemicals Contained in Korean Black Raspberry and Its Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P8-36] Antioxidant and Acetylcholinesterase Inhibition Activity of Mulberry Fruit Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Comparison of Radical Scavenging Activity of Extracts of Mulberry Juice and Cake Prepared from Mulberry (Morus spp.) Fruit
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
HPLC-UV-MS Analysis and Effect of Black Raspberry Extract on Atherosclerosis : Major Role of Anthocyanins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
복분자(Rubus coreanus Miquel) 와인의 에틸아세테이트층으로부터 저분자 페놀성 항산화 화합물의 단리ㆍ동정
한국식품과학회지
2008 .04
Prefreezing Treatment of Blueberry, Korean Raspberry, and Mulberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effects of Black Raspberry Extract on Choline-Induced Inflammation in High-Fat Diet-Fed Female SD Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
흑미 및 곡류 추출물의 항산화 효과
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .12
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