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Sequence Analysis of C Locus that Controls the Pungency Presence in Chili Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Identification of a Novel Locus Controlling Pungency in Capsicum annuum
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
A Novel Locus Controlling Pungency of Pepper (Capsicum annuum) Identified by Genetic Mapping
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Physical Mapping Using BAC Clones in Chinese Cabbage : Contig Assembly
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Physical Mapping Using BAC Clone in Chinese Cabbage : Contig Assembly
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
Physical Mapping Using BAC Clones in Chinese Cabbage : Contig Assembly
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
고추의 Bacterial Artificial Chromosome(BAC) Library의 제작과 이용
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
배추 BAC end sequence 분석과 Arabidopsis와의 비교
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
The Construction and Characterization of BAC Library of Korean Ginseng and BAC-end Sequencing (BES) Analysis for STS Marker Development
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
An Integrated Approach of Mapping, Marker, BAC library and Candidate Gene Cloning for Chili Pepper Molecular Breeding
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
배추 유전체연구의 현황과 전망
Journal of Plant Biotechnology
2006 .01
라면에서 나타나는 매운 감각 인지 강도의 변화
한국식품과학회지
2003 .08
Molecular Cloning of Capsaicinoid Acetyltransferase (CSAT) Gene, Which Controls the Presence of Pungency in Capsicum
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Increased Lipolytic Activity by High - pungency Red Pepper Extract (var. Chungyang) in Rat Adipocytes in vitro
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .03
고추 매운맛 함량 연구를 위한 F7 RIL 집단의 원예적 특성 평가
한국육종학회지
2013 .01
Identification of Quantitative Trait Loci for Low Pungency in Bulb Onion (Allium cepa) Based on SSR and SNP Markers
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Development of Polymorphic Pcr Markers for Genetic Mapping Based on Bac-End Sequence and Est in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
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