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요약
문헌
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Identification of a Novel Locus Controlling Pungency in Capsicum annuum
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
GWAS of Fruit Related Quantitative Traits and Pungency in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
A Novel Locus Controlling Pungency of Pepper (Capsicum annuum) Identified by Genetic Mapping
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Molecular Cloning of Capsaicinoid Acetyltransferase (CSAT) Gene, Which Controls the Presence of Pungency in Capsicum
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
고추 매운맛 함량 연구를 위한 F7 RIL 집단의 원예적 특성 평가
한국육종학회지
2013 .01
Development of Gene-Based Markers for The Pun1 Pungency Gene in Pepper (Capsicum spp.) for Marker-Assisted Selection
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
Sequence Analysis of C locus That Controls the Pungency Presence in Chili Pepper
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
A Low-pungency S3212 Genotype of Capsicum frutescens Caused by a Mutation in the Putative aminotransferase (p-AMT ) Gene
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Evaluation of Yellowish Skin Color Onion Lines for Pungency and Sweetness Characteristics
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Development of Gene-based Markers of the Pun1 Pungency Gene in Pepper (Capsicum spp.) for Marker-assisted Selection
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Increased Lipolytic Activity by High - pungency Red Pepper Extract (var. Chungyang) in Rat Adipocytes in vitro
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .03
깁스용액 분무에 의한 고추 생과의 신속한 캡사이시노이드 검출법 개발
한국육종학회지
2013 .01
Genotypic and Environmental of Locally Grown Chilli (Capsicum Annuum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
깍두기 숙성중 매운맛 감소에 관련된 인자들의 변화
한국식품과학회지
1992 .08
방사선 조사된 라면수프의 조사선원에 따른 전자스핀공명 분석특성
한국식품과학회지
2009 .04
라면
식품공업
2005 .01
라면
식품공업
2002 .01
라면
식품공업
2004 .01
Determination of the Pungency Inheritance in Capsicum by Molecular Technique
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
김치제조용 고춧가루의 색도 및 매운맛 특성
한국식품과학회지
2001 .04
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