지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2006
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physicochemical and Sensory Properties of Hanwoo Beef (1+) during Storage at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
키위 ‘스위트골드’ 과실의 수확시기에 따른 수확 후 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
The effect of storage time and storage temperature on egg quality
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
Selection of Cross Seedlings between Japanese High-chill ‘Hakuho’ and Low-chill Peach Cultivars for Forcing Culture
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Physicochemical and Sensory Responses of ‘Changhowon Hwangdo’ Peach to Long-Term Storage at Cold Temperatures
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .10
저온 저장에 따른 복숭아 저장한계기간 및 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
복숭아의 수확후 유통온도별 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
1995 .05
Guidelines for Storage Temperature for Edible Flowers
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Prediction of the Shelf-life of Chilled Foods at Various Temperatures
Applied Biological Chemistry
2008 .01
Evaluation of Storage Quality in Iceberg Lettuce during Storage at Low Temperature and Subsequently Exposed to Room Temperature
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
저장 온도가 복숭아 장기 저장 화분의 활력에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
저장 온도가 복숭아 장기 저장 화분의 활력에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
시금치 포장 및 보관온도가 품질보존에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2007 .09
DEVELOPMENT OF AN AUTOMATIC ENVIRONMENTAL CONTROL SYSTEM FOR LOW TEMPERATURE STORAGE HOUSE USING INTERNET
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
Incidence of Chilling Injury in Two Varieties of Winter Squash (Cucurbita maxima Duch.) at Low Temperature Storage
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .04
학교급식에 Cook/chill system 적용을 위한 품질보증연구(I) - 삼치구이 -
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
TCA 처리가 복숭아의 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Quality Properties of Omija Beverage Based on the Storage Container and Storage Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Correlation between Microbiological and Sensory Quality Indexes of Korean Seasoned Side Dishes Stored under Chilled Conditions
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .09
Quality Changes during Storage of Soybeans
식품과학과 산업
1983 .12
0