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Physicochemical and Sensory Responses of Peach (‘Changhowon Hwangdo’) Following Long-Term Storage at Low Temperatures
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
냉온처리 전후의 광환경 조건이 오이 묘의 생존율에 미치는영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
강원지역 사과, 배, 복숭아, 포도 주요 품종의 Chill days (CD) 모델을 이용한 저온요구도
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Changes in the Activities of Antioxidant Enzymes during Chilling Stress in Chilling-Tolerant and Chilling-Sensitive Cultivars of Cucurbita spp
생물환경조절학회지
2007 .03
Chilled Meat의 저장중 품질변화
육가공
1993 .01
Responses in Osmolyte Accumulation to Chilling Stress in Cucurbits Plants
생물환경조절학회지
2007 .12
Responses in Osmolyte Accumulation to Chilling Stress in Cucurbits Plants
생물환경조절학회지
2005 .06
국내 주요 사과품종의 휴면 개시점과 Chill Unit 모델을 이용한 저온요구도
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
TCA 처리가 복숭아의 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Prediction of the Shelf-life of Chilled Foods at Various Temperatures
Applied Biological Chemistry
2008 .01
기온자료에 근거한 주요 포도품종의 휴면해제 및 발아시기 추정
한국농림기상학회지
2005 .01
Chilled 식품, Cold Chain의 현황 및 전망
식품과학과 산업
1991 .09
냉온처리 전후의 광환경 조건이 오이 묘의 생존율에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2001 .11
Selection of Fruit Quality Assessment Factors for Peach Genus
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
High Resolution Melting Analysis of Peach SNPs Derived from ESTs in Red Flesh Peach Cultivar and White Flesh Peach Cultivar
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
High Resolution Melting Analysis of Peach SNPs Derived from ESTs in Yellow Flesh Peach Cultivar and White Flesh Peach Cultivar
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Contributions to Improving the Peach Assortment in Romania
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Physicochemical Characteristics of Various Peach Cultivars
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
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