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Current Research Status of Postharvest Technology of Grape (Vitis vinifera L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Changes of Cell Wall Polysaccharides during Berry Ripening in Grapes (Vitis spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Studies on the Micrografting Technology of Grape (Vitis vinifera L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Application of Abscisic Acid can Overcome the Inhibitory Effect That Forchlorfenuron may Have on the Development of Red Color of ‘Flame Seedless’ Grapes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
포도 품종에 따른 과피 조직의 특징
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Application Timing and Concentration of Abscisic Acid or Ethephon Interact to Affect the Color of ‘Crimson Seedless’ Table Grapes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
포도의 폼종별 휘발성 향기성분 분석
Food Science and Preservation
2000 .12
유기물투입과 몇가지 전정처리가 포도의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
Analysis of Transcripts of Ripening Grape Berries Maintained in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Occurrence of viruses and viroids in grapevine (Vitis vinifera L.) in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Residues of Organochlorine Pesticides in Grape (Vitis vinifera) and Peach (Prunus persica) Orchard Soil and Fruit
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .04
용매추출 및 화학적 정제법에 의한 고품질의 포도씨유의 제조
Food Science and Preservation
2005 .12
Breeding of Black Table Grape Cultivar ‘Heukboseok’ (Vitis sp.) with Large Berries and High Quality
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Comparison of the Antioxidative Effects and Content of Anthocyanin and Phenolic Compounds in Different Varieties of Vitis vinifera Ethanol Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Breeding of The Black Table Grape Cultivar ‘Heukgoosul’ (Vitis hybrid) with Large Berry and High Quality
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Breeding of Black Table Grape Cultivar 'Jinok' (Vitis hybrid) with High Quality
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Different Changes in Inner Contents of ‘Kyoho’ Grape Berry during the Growth and Ripening Period
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Metabolic Phenotyping of Berries in Different Six Grape (Vitis vinifera) Cultivars
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Changes in Functional Constituents of Grape (Vitis vinifera) Seed by Different Heat Pretreatments
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
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