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Characterization of Grape Seed Oil
Applied Biological Chemistry
1998 .01
포도씨 기름의 수율증진을 위한 추출 방법 개선
한국식품과학회지
2002 .10
Changes in Functional Constituents of Grape (Vitis vinifera) Seed by Different Heat Pretreatments
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
포도씨추출물을 첨가한 포도씨유의 산화 안정성
한국식품영양과학회지
2015 .12
추출용매에 따른 포도씨 성분의 마이크로웨이브 추출 특성
Food Science and Preservation
2006 .04
Transcriptome Profiling during Grape Seed Development Reveals Candidate Genes Distinguishing between Seeded and Seedless Grape
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
포도씨 지방질의 분획정량과 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
2001 .01
Gametophyte Development in Seeded Grape
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
국내산 포도와 수입산 포도의 페놀계화합물 함량
한국식품과학회지
2020 .06
Comparison of the Antioxidative Effects and Content of Anthocyanin and Phenolic Compounds in Different Varieties of Vitis vinifera Ethanol Extract
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
포도씨유 첨가가 프레스햄의 이화학적 및 조직감에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
Current Research Status of Postharvest Technology of Grape (Vitis vinifera L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
포도씨유 및 추출물의 카테킨류 측정방법 개선
한국식품과학회지
2003 .08
Evaluation of Physicochemical Properties in Different Cultivar Grape Seed Waste
Food Science and Biotechnology
2004 .02
포도씨 추출물의 항산화성
한국식품과학회지
2002 .06
Promotion of Grape Berry (Vitis vinifera) Ripening by the Combination of S-(+)-Abscisic Acid and Potassium
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Genetic Diversity of Grape Rootstocks and Wild Grapes by RAPD Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Genetic Diversity Analysis by RAPD of Grape Rootstocks and Wild Grapes
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
포도박 농축액을 이용한 분말 제조
Food Science and Preservation
2010 .04
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