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Effect of Large, Medium, and Small Fruit Sizes on Quality, Shelf Life and Microbial Activity of Cherry Tomatoes
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
칼라영상을 이용한 방울토마토 품질 인자 계측에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .09
Effect of 1-MCP on Quality and Storability of Cherry Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Effect of Boron and Silicon in Nutrient Solution on Fruit Qualities and Yield of Hydroponically Grown Cherry Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Effect of Tomato Fermented Liquid Fertilizer Supply on Growth in Cherry Tomato in Organic Agriculture
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effect of combined non-thermal treatment on the microbial growth and sensory quality during storage of cherry tomatoes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
상토에서 점토광물 일라이트 (illite) 처리에 따른 방울토마토 생육 효과
한국토양비료학회지
2010 .06
Effects of High Performance Greenhouse Films on Fruit Quality of Tomato
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Effects of High Performance Greenhouse Films on Fruit Quality of Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Effects of Drying Temperatures and Particle Size on Antioxidant Activities of Cherry Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Short-term Pretreatment with High CO₂ Alters Organic Acids and Improves Cherry Tomato Quality during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
The Effect of Bagging on Fruit Characteristics and Quality in Tomato through Winter
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Non-Thermal Treatment on the Microbial Population and Quality of Cherry tomatoes and sliced ham during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
방울토마토의 품종별 과실특성 및 完熟果와 追熟果의 품질비교
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1997 .10
방울토마토의 유통조건과 열과 발생율과의 상관관계
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Washing and Packing Method in Fresh-cut Mixed Fruits (Grape, Cherry Tomato, and Muskmelon)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effect of Root Container Size on Growth, Photosynthetic Rate and Antioxidant Activity of Cherry Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Antioxidative Activity of Cherry Tomato (Lycopersicon lycopersicum var. cerasiforme) Extracts and Protective Effect for H₂O₂-induced Inhibition of Gap Junction Intercellular Communication
Food Science and Biotechnology
2009 .06
완숙토마토와 방울토마토에 있어서 대목 종류에 따른 과실 수확량의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
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