지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
2008
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physicochemical Characteristics of Red Mustard (Brassica juncea L.) Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Antioxidant Properties from Red Mustard (Brassica juncea L.) Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Functional Investigation of Green leaf mustard and red leaf mustard (Brassica juncea) fraction extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Changes of Anti-oxidant Compounds in Four Seed Sprouts as Affected by Day after Seeding
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Anti-Stress Effects of Mustard Leaf (Brassica juncea) Extract in Sleep Deprivation Induced Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Agronomy Development of Mustard Plants (brassica Juncea) Grown on Mining Soils
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Anti-cancer Activities of Brassica juncea Leaves in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
김치 발효중 겨자의 첨가효과
Food Science and Preservation
1996 .06
The Studies on Physiological Responses of Cabbage (Brassica campestris L.) and Mustard (Brassica juncea (L.) Czern.) under Elevated Ozone
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
청갓 김치의 휘발성 성분과 발효 숙성시의 변화
한국식품과학회지
2000 .02
Effect of Irradiation of Red Radish Seeds on the Seed Viability and Functional Properties of Sprouts
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Improving the Food Safety of Seed Sprouts Through Irradiation Treatment
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Volatile Compounds and Antimicrobial Effects of Mustard Seeds and Leaf Mustard Seeds According to Extraction Method
Food Science and Biotechnology
2001 .10
식물 생장조절제가 갓(Brassica juncea)의 다양한 절편체로부터의 신초형성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Optimization of High Hydrostatic Pressure Extraction of Phenolic Compounds from Brassica juncea using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Functional Components of Red Cabbage Seed Sprouts during Germination and Postharvest Storage as Affected by Irradiation of Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-93] Kaempferol Glycosides with Antioxidant Activity from Brassica juncea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
완전제어형 식물공장에서 광질이 갓의 생육과 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
0