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염화칼슘 처리와 MAP 저장이 '후지' 사과의 품질변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .10
Effect of Temperature on Tree Growth and Fruit Quality of ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
주산지 후지 사과의 내,외부 품질 특성
Food Science and Preservation
2003 .03
Rare Earth as a Potential Preserver for Extending Shelf-life of Minimally Processed ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Storage Behavior of ‘Fuji’ Apple Applied with 1-Methylcyclopropene
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effects of Harvest Maturity on Storability of Refrigerated Air-Stored ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .02
CA 저장 방식과 저장 환경요인이 ‘Fuji’ 사과의 품질과 CA 장해 발생에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Effects on Quality of Fuji Apple by Dipping of Calcium Solution and MAP
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Carbon accumulation in the apple (Fuji/M9) production system
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2012 .06
Effect of Medium Composition on Shoot Formation in ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Changes in Fruit Quality during Storage Duration by the Methods of Fruit Stalk Management for ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Simazine에 의한 ‘후지’ 사과 摘果
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .02
‘Fuji’ 사과의 CA 저장중 발생하는 내부갈변 현상의 현황
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
최소가공 Fuji사과의 포장재 및 전처리 방법에 따른 저장 중 품질변화
한국식품과학회지
2001 .08
Effects of CA Storage Procedures and Storage Factors on the Quality and the Incidence of Physiological Disorders of 'Fuji' Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .02
Impact of Storage Method and Shelf Temperature on Quality Attributes and Physiological Metabolism of ‘Fuji’ Apples
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .06
The Biological Activities and Functional Substances of ‘Fuji’ Apple at Different Growth Stages
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
A Study on the Freshness Extension of Top Fruit ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
CA저장 기체조성에 따른 사과 Fuji의 증산속도
Food Science and Preservation
2002 .09
Quality and sensory characteristics of bread added with "Fuji" apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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