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Effect of AVG and 1-MCP Treatment on Ethylene Synthesis and Postharvest Quality of Plum ‘Formosa’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
1-methylcyclopropene Maintained the Postharvest Quality of ‘Formosa’ Plums (Prunus salicina)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Simultaneous Suppression of Ethylene Biosynthesis and Binding Using AVG and 1-MCP in Plum ‘Formosa’
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) on Postharvest Quality and Shelf Life of Jujube Fruits with Different Ripening Stage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Postharvest Effects on the Quality of Horticultural Products : Using 1-MCP to Understand the Effects of Ethylene on Ripening and Senescence Processes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
생육 시기에 따른 자두류 중 후무사의 식중독균에 대한 저해효과
Food Science and Preservation
2003 .12
Effect of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) on Postharvest Quality and Shelf Life in Plum and Japanese Apricot
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Ethylene Response in ‘Formosa’ Plums (Prunus salicina) During Storage at Different Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
1-MCP(1-Methylcyclopropene)가 오이의 선도유지에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
1-Methylcyclopropene가 숙기를 달리한 자두 ‘포모사’의 품질 유지에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
The Effect of 1-MCP (1-methylcyclopropene) Treatment Methods on the Ripening Process of Tomato Fruit during Postharvest Storage
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .06
1-MCP가 봄수확 아스파라거스의 선도유지에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Postharvest 1-methylcyclopropene (1-MCP) Application to Maintain Market Quality of Table Grapes during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
1-Methylcyclopropene(1-MCP) for Extending Postharvest Quality of ‘Cuiguan’ Pears (Pyrus pyrifolia Nak .)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
'대석조생 자두(Prunus salicina L.)의 숙기에 따른 1-Methylcyclopropene 처리효과
Food Science and Preservation
2007 .10
1-MCP처리 단감의 에틸렌 노출에 의한 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
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