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Effects of Ozonated Water on Microbiological and Physicochemical Qualities of Fresh-Cut Lettuce and Cabbage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Development of Supply System of Microbubble Ozonated Water in Agriculture
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .02
Investigation of Degradation Rate of Seven Triazole Pesticides by Ultraviolet and Ozonated Water Treatment
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .04
Effects of Soaking in Ozonated Water on Adventitious Rooting of Chrysanthemum Cuttings
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2008 .05
Promotion of Plant Growth in Nutrient Film Technique Hydroponics Culture by Intermittent Washing of Roots in Ozonated Water
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Chemical Profiles and Deodorizing Activity of Ozonated Krill Oil
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
오존수 및 염소수 세척이 신선편이 당근의 품질 및 미생물억제에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .02
오존 처리에 의한 소나무 목분의 화학적 성상 변화
펄프·종이기술
2011 .03
FUTURE DEVELOPMENT OF AGRICULTURE MACHINERY FOR SUSTAINABLE AGRICULTURE
한국농업기계학회 International Conference
1996 .01
Chemical characterististics and enzymatic hydrolysis of ozonated wood meals
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2005 .04
Agriculture in China
한국토양비료학회지
1984 .12
Antibacterial Effect against Bacterial Skin Pathogens and Anti-inflammatory Activity of Ozonated Antarctic Krill Oil
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effect of Chemical Treatment with Citric Acid or Ozonated Water on Microbial Growth and Polyphenoloxidase Activity in Lettuce and Cabbage
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
오존수 처리가 냉장 쇠고기의 화학적 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2011 .01
Observation of bubble dynamics under water in high-magnetic fields using a high-speed video camera
한국항해항만학회지
2004 .01
녹차의 잔류농약과 카테친 함량에 미치는 오존수 처리 효과
한국식품과학회지
2008 .06
오존수에 처리된 후추의 저장중 미생물 변화
Food Science and Preservation
1996 .12
우리나라 농업과 비료
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2008 .09
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