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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGMENT
REFERENCES
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Determination and Prediction of Partition Coefficient Values (Kp) for Printing Ink Solvents on Cookie from the Kp of Each Cookie Ingredient
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
Partitioning Behavior of Selected Printing Ink Solvents between Headspace and Chocolate Cookie Samples
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .09
Compositional and Structural Effects on Migration Behavior of Printing Ink Solvents on Lab-made Cookies
Food Science and Biotechnology
2004 .12
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Sugar Consumption and Health
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Flow Behavior of Sweet Potato Starch in Mixed Sugar Systems
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
한국산 밀의 이화학적 특성과 sugar-snap cookie의 제조적성
한국식품과학회지
2004 .10
어린이기호식품 중 당류 및 당알코올류 함량분석
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
Examples of Field Application of Sugar Reduced of Food Ingredient and Processed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
당알콜을 이용한 Sugar Cookie의 제조 - (Ⅱ) 당알콜 쿠키의 조직감 -
한국식품영양과학회지
1999 .10
Comparative Analysis of Hexane as Residual Solvent in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Functional Properties of Sugar Alcohols as Low - Calorie Sugar Substitutes
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
1997 .04
한국산(韓國産) 감귤류(柑橘類)의 화학성분(化學成分)에 관(關)한 연구(硏究) (II) -주요품종별(主要品種別) 당(糖) 및 산조성(酸組成)의 시기별(時期別) 변화(變化)에 관(關)하여-
Applied Biological Chemistry
1968 .01
돼지 6번 염색체 (6q28-6q32)의 BAC clone 염기서열 분석에 의한 microsatellite markers 개발
한국축산학회지
2004 .01
[특집 : 새로운 감미료의 산업적 이용과 전망] Functional Properties of Sugar Alcohols as Low - Calorie Sugar Substitutes
식품산업과 영양
1997 .06
담배 연기중(煙氣中)의 유해성분(有害成分) 감소(減少)에 관한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1978 .01
황색종 잎담배에서 당분과 니코틴함량의 변화
한국연초학회지
1987 .01
Effects of Soil Injection Amounts of Ethyl Alcohol on Sugar Content in Peach by Controlling Nitrogen
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
한국산(韓國産) 주요(主要) 수종(樹種) 수피(樹皮)의 화학적(化學的) 성질(性質) -(I) 일반분석(一般分析), 환원당구성(構成), 무기원소(無機元素)-
한국산림과학회지
1978 .01
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