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INTRODUCTION
What are sugar alcohols?
How are they made available?
Why are they used?
What are the caloric utilization factors of sugar alcohols?
Caloric Utilization Factors of Sugar Alcohols
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Functional Properties of Sugar Alcohols as Low - Calorie Sugar Substitutes
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
1997 .04
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Sugar Consumption and Health
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Flow Behavior of Sweet Potato Starch in Mixed Sugar Systems
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
New Slow Calorie Sugar for Lifestyle-related Disease Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
어린이기호식품 중 당류 및 당알코올류 함량분석
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
한국산(韓國産) 감귤류(柑橘類)의 화학성분(化學成分)에 관(關)한 연구(硏究) (II) -주요품종별(主要品種別) 당(糖) 및 산조성(酸組成)의 시기별(時期別) 변화(變化)에 관(關)하여-
Applied Biological Chemistry
1968 .01
[특집 : 새로운 감미료의 산업적 이용과 전망] 생물변환기술에 의한 기능성 당류의 산업적 생산
식품산업과 영양
1997 .06
담배 연기중(煙氣中)의 유해성분(有害成分) 감소(減少)에 관한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1978 .01
Identification and Confirmation of Loci for Sucrose Percentage of Total Sugars in Melon
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Sugar Intake and the Risk of Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Study on the Cost-Effective Evaluation of the Sugar Reduction Policy : Socioeconomic Burden of Sugar-Sweetened Beverages Consumption in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
대체감미료 당유도체의 유변성에 관한 연구
한국식품과학회지
1990 .12
한국산(韓國産) 주요(主要) 수종(樹種) 수피(樹皮)의 화학적(化學的) 성질(性質) -(I) 일반분석(一般分析), 환원당구성(構成), 무기원소(無機元素)-
한국산림과학회지
1978 .01
Quality Characteristics of Fermentation Strawberry Jam Prepared with Sugar Alcohol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
멜론의 당 관련 성분들 간 상관 및 경로계수 분석
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
[S7-2] Enzymatic Production of L-Arabinose As a Functional Sugar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effects of Soil Injection Amounts of Ethyl Alcohol on Sugar Content in Peach by Controlling Nitrogen
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
황색종 잎담배에서 당분과 니코틴함량의 변화
한국연초학회지
1987 .01
The Relationship between Activities of Sucrose Synthase and Sugar Content in 'Shiraunhi' (Citrus sp.) Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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