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이용수
Abstract
Introduction
Relationships Among Fruit Softening, Ethylene Biosynthesis, and Cell Wall Degrading Enzymes
Epilogue
Literature Cited
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Postharvest Physiology of Persimmon Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effects of ethylene treatment on postharvest quality in kiwi fruit
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Postharvest Physiology and Biochemistry of Some Non-Traditional American Tropical Fruits
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2006 .08
EFFECT OF CPPU ON FRUIT SET AND FRUIT GROWTH IN JAPANESE PERSIMMON
한국원예학회 학술발표요지
1993 .05
Effect of Branch Ringing on Fruit Development in Persimmon
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2006 .08
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
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2020 .11
감 과실(果實)의 물리성(物理性)및 이탈특성(離脫特性)
경북대농학지
1985 .01
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한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
친환경 과원의 단감 '부유'(Diospyros kaki 'Fuyu') 과실의 동상해에 미치는 나무의 식재위치와 착과방향의 영향
한국유기농업학회지
2014 .01
떫은감 연화방지 및 품질유지 연구
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Ethylene Metabolism and Bioactive Compounds in Ethylene-Treated ‘Hayward’ Kiwifruit during Ripening
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .04
13. 감의 성숙과 연화중 Pectin과 조직의 변화에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Aril Paleness, New Physiological Disorder in Pomegranate Fruit (Punica granatum) : Physical and Chemical Changes during Exposure of Fruit Disorder
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
Multivariate Analysis of Domestic Astringent Type Persimmons in South Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Development of Postharvest Standard Manual for Major Fruit in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Postharvest Handling of Passion Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
감 가온 재배시 품종별 생육 및 과실 특성
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
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