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Effect of Metal Precipitation on the Chemical Composition of Pectins
Food Science and Biotechnology
1992 .12
감(枾)과실의 연화중 효소활성, 펙틴 및 조직의 변화
한국식품영양과학회지
1993 .11
펙틴의 정제 및 분석
한국식품영양과학회지
1993 .09
고추과실 세포벽 Pectin질의 연화에 따른 변화
한국식품영양과학회지
1986 .06
Improving the Texture of Apple Peel Pectin by De-esterification of Pectin Methylesterase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Production of an Acidic Polygalacturonase from Aspergillus kawachii by Solid State Fermentation and Their Application for Pectin Extraction
Food Science and Biotechnology
2009 .06
배 추출 펙틴이 2K1C 고혈압 흰쥐의 혈압, 혈장 Renin, ANP 및 Cardiac Hypertrophy에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .07
Effect of Pectin on the Expression of Proteins Associated with Mitochondrial Biogenesis and Cell Senescence in HT29-Human Colorectal Adenocarcinoma Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .06
해양조류 14종 유래 Marine Pectin의 추출 및 이의 함량과 항산화 활성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2020 .07
떫은감 연화방지 및 품질유지 연구
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
식이섬유 첨가가 흰쥐의 간 Xanthine Oxidase 활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1995 .12
Changes of Neutral Sugar Composition in Pectins During Ripening in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
온주밀감의 성숙과 저장 중 펙틴 함량의 변화
Food Science and Preservation
2000 .03
‘후지’ 사과의 발육에 따른 Pectin과 Hemicellulose의 구조적 변화
한국원예학회 학술발표요지
1993 .05
Postharvest Physiology of Persimmon Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .12
Pectin from Passion Fruit Fiber and Its Modification by Pectinmethylesterase
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .03
Changes in Solution Properties of Pectins by Enzymatic Hydrolysis of Sidechains
한국식품영양과학회지
1995 .06
Physicochemical Characterization of Pectin Extracted from Pumpkin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Alginate와 pectin 첨가에 의한 콩묵의 텍스쳐 특성
한국식품과학회지
1995 .06
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