지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quantification of sweet taste by CD and SPR using recombinant sweet taste receptor T1R2/T1R3 and sweet-tasting protein brazzein
한국분석과학회 학술대회
2014 .11
Functional analysis of the sweet-tasting protein brazzein
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
Evaluation of Salty Peptides Derived from Specific Regions of the Sweet Protein Brazzein
한국분석과학회 학술대회
2014 .11
Structural analysis on surface charges of brazzein mutants and comparison on their affinities with cation exchange resin
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Functional analysis of sweet-tasting protein, brazzein by site-directed mutagenesis
한국분석과학회 학술대회
2012 .05
Characteristic analysis of the sweet-tasting protein brazzein expressed in transgenic tobacco plants
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
Prediction of Secondary Structure of Sweet-Tasting Protein Brazzein by Circular Dichroism
한국분석과학회 학술대회
2012 .11
효모 Kluyveromyces lactis에서 발현한 재조합 감미단백질 브라제인의 안정성 분석
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
Standardization of concentration of brazzein, a tryptophan-deficient sweet protein by Spectrophotometric method
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
Design and Evaluation of Synthetic Peptides Corresponding to the Sweetness Loop of the Sweet-Tasting Protein Brazzein
한국분석과학회 학술대회
2014 .06
Quantification and standardization of Brazzein, a tryptophan-deficient sweet protein by diverse quantitation assays
한국분석과학회 학술대회
2016 .05
Analysis of optimized chemically defined minimal media for sweet protein brazzein industrial scale expression in Kluyveromyces lactis
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Quantitative assay of secretory expressed sweet protein brazzein in Kluyvermyces lactis with complex media
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Standardization of protein concentration of brazzein, a tryptophan-deficient sweet protein by relative protein quantification using diverse methods
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
Design and Evaluation of Synthetic Peptides Corresponding to the Sweetness Loop of the Sweet-Tasting Protein Brazzein and Thaumatin
한국분석과학회 학술대회
2014 .06
감미단백질 브라제인의 루프 부분에서 파생된 펩타이드의 기능 분석
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
일부 여대생의 스트레스, 생활습관, 식습관 및 식품기호도가 단맛의 민감도와 선호도에 미치는 영향
Korean Journal of Health Promotion
2006 .01
High-level expression of sweet-tasting protein, brazzein in the yeast Kluyveromyces lactis with modified LAC4 promoter
한국분석과학회 학술대회
2013 .05
Comparative analysis of brazzein expression level according to improvements of secretory expression system in K. lactis
한국분석과학회 학술대회
2015 .05
소비자에 의한 시판 어린이 음료제품의 당도 및 단맛 특성강도 비교
한국생활과학회 학술대회논문집
2019 .11
0