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이용수
ABSTRACT
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 재료 및 방법
Ⅲ. 결과 및 고찰
Ⅳ. 결론
참고문헌
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신고 배의 화총내 착과 위치별 과실 품질비교
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Low temperature Reduces the Core Breakdown Disorder in Asian Pear (Pyrus pyrifolia) Fruits
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
배 ‘신고’의 바람들이과 발생에 미치는 봉지 종류의 효과
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Calcium Deficiency in Fruit Increases the Incidence of Pithiness in Japanese Pear (Pyrus Pyrifolia Nakai cv. Niitaka)
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
‘한아름’ 배의 저장 및 유통온도 조건에 따른 품질 및 생리장해 발생 비교
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .09
배 ‘신고’의 바람들이과 발생에 미치는 봉지 종류의 효과
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
신고 배 저장 중 바람들이 과실의 세포벽 특성
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Effects of Ca(OH)₂ㆍMg(OH)₂ Soil Drench on Pithiness Incidence of ‘Niitaka’ Japanese Pear
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Standardization ‘Niitaka’ (Pyrus pyrifolia Nakai) Pear Fruit Shape for Better Commercialization
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
친환경 자재를 이용한 저농약 재배가 배 ‘신고’ 과실 품질 및 항산 화활성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Effect of Pre-conditioning Duration on Fruit Quality Attributes and Physiological Disorders, and Metabolites in ‘Chuhwangbae’ Pear (Pyrus pyrifolia Nakai) during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Studies of Anatomical Characteristics of Skin Disorders during Cold Storage of Pear (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka) Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
배 중간대목이 신고 품종의 과실 특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
배 중간대목이 신고 품종의 과실 특성에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
‘썸머킹’ 품종의 화총 내 착과위치별 과실품질
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
배과실의 호흡특성 및 수확후 저장조건이 신고배과실의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Suggestion of Optimum Fruit Harvesting Time by Soluble Solid Contents, Fruit Firmness and Fruit Skin Coloration Assessment in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia Nakai)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Storage Temperature Effect on Fruit Quality Attributes of ‘Chuhwangbae’ Pear (Pyrus pyrifolia Nakai) during Cold Storage
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
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