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이용수
1. Introduction
2. Experimental
3. Results and Discussion
4. Conclusions
Acknowledgments
References
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Calculation of an Equivalent Source for Magnetic Field from a Domestic Induction Cooker
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2019 .11
Efficient Cooling Method for a Cu Coil in an Induction Cooker by Using an Insulation Sheet
Journal of Magnetics
2011 .03
묘사분석에 의한 취반기기별 밥맛의 관능 프로필
한국식품조리과학회지
2007 .01
품종 및 취반기구를 달리하여 취반한 쌀밥의 관능적 특성과 지질함량에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1991 .01
Magnetization Processes of (La0.7Pb0.3MnO₃)1-x(SiO₂)x Composites
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2008 .12
Exchange coupled hard (LTP MnBi)/soft (Fe65Co35) composites
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2017 .05
Magnetic Behaviors and Enhanced Magnetoresistance in Granular (La0.7Pb0.3MnO₃)l-x(Fe₂O₃)x Composites
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2007 .05
Magnetic and Giant Dielectric Properties of (1-χ)CaCu₃Ti₄O12-xSr0.7La0.3Fe11.7Co0.3O₁₉ Composites
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2008 .12
Electric properties prediction of polymer composites
한국분석과학회 학술대회
2019 .05
Electric properties prediction of polymer composites
한국분석과학회 학술대회
2019 .05
우리 쌀의 밥맛 향상을 위한 취반기술 개발 연구;제2보 탑라이스 쌀 품종의 취반특성 연구
한국식품조리과학회지
2008 .01
콩절편의 조리 방법에 따른 관능적 특성
한국식품조리과학회지
1992 .01
The effect of carbon nanotube diameter on the electrical, thermal, and mechanical properties of polymer composites
Carbon letters
2018 .01
A review of the preparation and properties of carbon nanotubes-reinforced polymer compositess
Carbon letters
2011 .01
A Review on Thermal Conductivity of Polymer Composites Using Carbon-Based Fillers : Carbon Nanotubes and Carbon Fibers
Carbon letters
2010 .01
Magnetic properties of La0.7Sr0.3MnO₃ (1-x) and SrFe12O19 (x) composites
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2017 .11
Polymer matrices for carbon fiber-reinforced polymer composites
Carbon letters
2013 .01
제조 방법을 달리한 당근 정과의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2014 .04
취사용 가열기 및 취반기구별 취반시간과 연료소모량에 관한 실험적 연구
가정과삶의질연구
1984 .12
Rib-eye의 조리기구 및 조리방법에 따른 물성 연구
한국가정과학회지
2004 .01
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