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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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[P1-23] Development and Characterization of Trans-free Spread Stocks from Lipase-Catalyzed Interesterification of Avocado and Palm oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
One-Step Separation of the Lipase Catalyzed Interesterification Mixture by HPLC
Applied Biological Chemistry
1996 .01
방사선 조사선량에 따른 lipase의 interesterification 반응특성 변화 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .09
Tocopherol and Tocotrienol Contents of Vegetable Oils, Margarines, Butters, and Peanut Butters Consumed in the Korean Diet
Food Science and Biotechnology
2006 .04
회분식 반응기를 이용한 DHA 함유 재구성지질의 효소적 합성 및 이화학적 특성 분석
한국식품영양과학회지
2005 .08
Cytotoxic and Apoptotic Activities of Tussilago farfara Extract in HT-29 Human Colon Cancer Cells
Food Science and Biotechnology
2008 .04
방사선 조사에 따른 비 고정화 효소의 Interesterification 변화 특성 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
간장 및 마가린중의 식염함량의 전기화학적 측정법
한국식품과학회지
1993 .04
Differential Separation of Thermal Degradation Products of Tocopherols by HPLC
Food Science and Biotechnology
1998 .06
방사선 조사한 상업용 고정화 효소의 Interesterification 변화 특성 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Determination of Tocopherol Contents in Refined Edible Oils Using an HPLC Method
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
고정화 리파제를 이용한 충진형 효소생물반응기 내에서의 무-트랜스 유지 연속 생산을 위한 에스테르 교환 반응의 최적화
한국식품과학회지
2009 .04
Build-up of Tocopherols in Winter Squash (Cucurbita maxima Duch. var. ‘Ebis’) Cured and Stored under Different Temperature Regimes
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .08
Lipase-Catalyzed Interesterification of Tripalmitin and Capric Acid in Non-Aqueous System
Food Science and Biotechnology
1996 .12
Formation Kinetic Study of Thermal Products of Tocopherols
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
한국산 마아가린의 물리적 및 화학적 성질에 관한 연구
한국식품과학회지
1972 .09
참기름의 진위 판정에 관하여 - (I) 참기름중의 대두유, 아마인유 및 들깨기름의 검출
한국식품위생안전성학회지
1988 .01
HPLC를 이용한 식품분석
식품기술
2002 .01
PEI(Polyethyleneimine)를 이용하여 음이온계 레진에 고정화된 Lipase AH 제조 및 효소적 Interesterification을 통한 반응 특성 연구
한국식품영양과학회지
2014 .07
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