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방사선 조사선량에 따른 lipase의 interesterification 반응특성 변화 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .09
[P1-24] Characterization of Lipase-Catalyzed Structured Olive oil containing Conjugated Linoleic acid and Palm oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
One-Step Separation of the Lipase Catalyzed Interesterification Mixture by HPLC
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Lipase-Catalyzed Interesterification of Tripalmitin and Capric Acid in Non-Aqueous System
Food Science and Biotechnology
1996 .12
팜유와 아보카도유로부터 효소적 interesterification을 통한 trans free margarine stock 제조 및 이화학적 특성 연구
한국식품과학회지
2009 .06
PEI(Polyethyleneimine)를 이용하여 음이온계 레진에 고정화된 Lipase AH 제조 및 효소적 Interesterification을 통한 반응 특성 연구
한국식품영양과학회지
2014 .07
[P3-57] Solvent-free Lipase Catalyzed Synthesis of Diacylglycerol from Tuna Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Amberlite에 고정화된 Lipase 제조 및 효소적 Interesterification을 이용한 반응 특성 연구
한국식품과학회지
2014 .06
Palm Oil 의 특성과 가공이용
식품공업
1983 .01
Soy Oil vs. Palm Oil : Their Characteristics and Utilization
식품과학과 산업
1983 .03
방사선 조사에 따른 비 고정화 효소의 Interesterification 변화 특성 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Organic Solvents on Lipase for Interesterification of Fats and Oils
한국식품과학회지
1985 .12
Purification, Distribution, and Characterization Activity of Lipase from Oat Seeds (Avena sativa L.)
Applied Biological Chemistry
2013 .01
방사선 조사한 상업용 고정화 효소의 Interesterification 변화 특성 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Prevention of Soil Degradation for Oil Palm Sustainability
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
유기용매 내에서 중쇄지방질의 합성
식품기술
1994 .01
Oil palm trunk(OPT)의 형태적, 화학적 특성 확인
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
미강유, 팜스테아린 및 고올레인산 해바라기씨유를 이용한 저트랜스 유지의 효소적 합성
한국식품영양과학회지
2009 .04
Evaluation of the Effeciency of Various Nitrogen (n) Sources Fertilizer on Oil Palm Seedlings Growth at Three Types of Soil in Malaysia at Oil Palm Main Nursery
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Shelf Life Extension and Reduction of Chilling Injury of 'Hass' Avocados Stored at Ultra-Low Temperatures
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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