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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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비타민나무의 약리 효과 및 구성 성분
Journal of Plant Biotechnology
2010 .01
Changes in Tocopherols and Carotenoids during Ripening in Rose-Hips and Sea Buckthorn Berries
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Composition Analysis of Hexane Extract Seed Oils, and Study on the Effect of Seed Oil on 3T3-L1 Adipocytes
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고랭지 ecotourism에 이용할 Sea buckthorn의 도입 가능성 조사
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
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1998 .01
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식품과학과 산업
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2008 .12
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
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World Oil Supply and The Role of Soybean Oil
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Applied Biological Chemistry
1984 .01
가열조리에 의한 옥수수유의 트랜스지방산 변화에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
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