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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Free Radical Scavenging Activity and Protective Ability of Methanolic Extract from Duchesnea indica Against Protein Oxidation and DNA Damage
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .12
[P10-135] Antioxidant potential of enzymatic extracts from highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) and its protective effect on H2O2 induced DNA damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P10-07] Antioxidative Effect of Proteolytic Hydrotysates from Ecklonia cava on Radical Scavenging Using ESR and H2O2 Induced DNA Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-266] Effective Drying of Ditrus by-Product by High Speed Drying : a Novel Drying Technique and Their Protective Effect on Radical Scavenging and H2O2 Induced DNA Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-292] Extracts from Ecklonia cava and Opuntia ficus-indica added in fish paste from flounder protect human lymphocytes against H2O2-induced DNA damage in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Protective Effect of Effective Microorganisms (EM) on Production of Reactive Oxygen Species (ROS) and DNA Oxidation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P10-20] Antioxidant activities of phlorotannins purified from Ecklonia Cava on free radical scavenging using ESR and H2O2-mediated DNA damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Hypericum perforatum Regulates Bone Turnover Marker in Osteoblast-like Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
물레나물(Hypericum ascyron L.)의 식중독 미생물 증식 억제 물질의 분리 및 식품적용
한국식품과학회지
2002 .04
방사선 유도 DNA 손상에 대한 인진쑥의 방어효과
한국식품영양과학회지
2004 .01
Antioxidant and Oxidative DNA Damage Protection Potential of Methanol Extract of Red Tea Stem
경북대농학지
2013 .01
Protective Effect of Green Tea Extract and EGCG on Ethanol-induced Cytotoxicity and DNA Damage in NIH/3T3 and HepG2 Cells
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
토복령의 항산화 및 산화적 DNA 손상억제 활성
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
GM 콩 DNA와 단백질의 안정성에 대한 열, 압력 및 산 처리의 영향
한국식품과학회지
2004 .08
Maillard 반응에서 유래되는 저분자 Carbonyl 화합물의 DNA 손상작용에 대한 활성산소종의 역할
한국식품영양과학회지
1990 .12
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