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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Development of a Virus Elution and Concentration Procedure for Detecting Norovirus in Cabbage and Lettuce
Food Science and Biotechnology
2009 .04
다양한 매트릭스가 혼합된 식품을 대상으로 노로바이러스 신속검출을 위한 탈리 및 농축방법 확립
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Detection of Norovirus in Contaminated Ham by Reverse Transcriptase-PCR and Nested PCR
Food Science and Biotechnology
2008 .06
굴로부터 오염된 폴리오바이러스 및 노로바이러스의 검출
한국식품과학회지
2005 .12
Elution Buffers for Human Enteric Viruses in Vegetables with Applications to Norovirus Detection
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
Present Status and Prospects of Oyster Industry in Korea
한국양식학회지
1996 .11
Detection of Oyster-Associated Norovirus by Microchip Electrophoresis of an Amplified cDNA
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
조미 반건조 굴 가공품의 개발
한국식품영양과학회지
2006 .12
굴을 이용한 조미 건조포의 개발
한국식품영양과학회지
2007 .01
굴과 상추에서 노로바이러스의 대체모델 feline calicivirus의 효율적 검출법 개발
한국식품과학회지
2007 .02
Application of Buoyant Density Centrifugation Method for the Rapid Detection of Feline Calicivirus in Oyster and Lettuce as Norovirus Surrogate
Food Science and Biotechnology
2008 .10
20대 소비자의 굴 소비성향 변화에 관한 연구 -표적집단면접(FGI)을 중심으로-
수산해양교육연구
2019 .08
Real-time RT-PCR을 이용한 Feline Calicivirus 불활성화의 정량적 분석
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
Setting of oyster shelf life and quality improvement
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
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