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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
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References
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Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
[P5-57] Antioxidant and Anti-inflammatory Activities of Korean Traditional Meju Prepared with Different Fungal Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Degradation of Aflatoxins by Fungal Isolates from Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Aspergillus oryzae를 이용한 캡슐형 메주의 품질특성
Food Science and Preservation
2003 .09
Quality Characteristics of Kochujang Meju Prepared with Aspergillus Species and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Fungal Isolates from Meju Showed Aflatoxin B1-detoxification Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Quality Characteristics of Soy Sauce Fermented by Bacillus licheniformis NH20 Isolated from Traditional Meju and Aspergillus oryzae
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Microbial Community Profiling of Traditional Meju at Sunchang Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
制限酵素 斷片 多型化 現象을 利用한 고추 F₁ 品種의 純度檢定
한국원예학회 학술발표요지
1994 .04
Aspergillus oryzae 및 Aspergillus sojae를 이용한 改良메주의 형상에 의한 醬類의 품질비교
한국식품과학회지
1978 .03
Degradation of Ochratoxin A by Fungal Isolates from Meju-Fermented Soy Bean Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Quality Characteristics of Kochujang Prepared with Different Meju Fermented with Aspergillus sp. and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2008 .06
순창지역 메주 발효 중 미생물과 효소역가의 변화
한국식품영양과학회지
1998 .06
Authentication of salted-dried Fish Species Using Polymerase Chain Reaction-Single Strand Conformational Polymorphism and Restriction Analysis of Mitochondrial DNA
Fisheries and Aquatic Sciences
2008 .01
Production ability of Aflatoxins by Aspergillus flavus Strains Isolated from a Meju Contaminated with Aflatoxins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
엽록체 DNA의 RFLP(Restriction Fragment Length Polymorphism) 분석에 의한 아스파라가스속 식물간의 계통분석
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
[P5-69] Quality Characteristics of Korean Traditional Meju and Isolation and Identification of bacteria from the Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
분자유전학적인 방법을 이용한 닭 전염성 기관지염 바이러스의 혈청형 감별
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
1996 .11
한국 재래식 간장 제조를 위한 메주의 크기와 제조 방법에 따른 품질특성
Journal of applied biological chemistry
2009 .01
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