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Aspergillus oryzae 및 Aspergillus sojae를 이용한 改良메주의 형상에 의한 醬類의 품질비교
한국식품과학회지
1978 .03
Quality Characteristics of Soy Sauce Fermented by Bacillus licheniformis NH20 Isolated from Traditional Meju and Aspergillus oryzae
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
Aspergillus oryzae와 Aspergillus shirousamii간의 원형질체의 융합
한국식품과학회지
1993 .08
Quality Characteristics of Kochujang Meju Prepared with Aspergillus Species and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2006 .08
Aspergillus oryzae를 이용한 메주제조 중 피트산과 무기질의 상호작용
한국식품과학회지
1984 .12
Bacillus속과 Aspergillus oryzae로 만든 메주가 개량식 된장의 성분에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1986 .12
형질 전환 Aspergillus oryzae의 첨가가 산란계의 생산성, 계란 품질 및 장내 미생물 변화에 미치는 영향
한국축산학회지
2005 .01
Aspergillus oryzae와 Aspergillus shirousamii간의 융합주에 의한 미림의 생산
한국식품과학회지
1993 .10
Bacillus subtilis B-4와 Aspergillus oryzae F-5로 제조한 코오지의 특성 비교
한국식품과학회지
2002 .10
Change of Microbial Community and Metabolite in Meju Inoculated with Two Starters of Bacillus velenzensis and Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
麴의 종류가 고추장의 성분에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1984 .08
Aspergillus oryzae 누룩으로 담금한 탁주 슬덧의 발효 과정 중 휘발성 향기성분
한국식품과학회지
2001 .06
Physiochemical Properties in Meju, a Fermented Soybean Paste by Mixing Starter Culture with Bacillus velenzensis and Aspergillus oryzae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
麴菌이 고추장 品質에 미치는 影響
Korean Journal of Agricultural Science
1984 .06
Quality Characteristics of Kochujang Prepared with Different Meju Fermented with Aspergillus sp. and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2008 .06
[P8-198] Aspergillus oryzae로 발효시킨 옻나무 추출물의 항 알레르기 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Metabolism of Isoflavone Derivatives During Manufacturing of Traditional Meju and Doenjang
Food Science and Biotechnology
2008 .04
Determination of the Degree of Gelatinization of Cooked Rice and Its Effect on the Enzyme Activity of the Korean Gokja Grown with Aspergillus oryzae
Food Science and Biotechnology
1999 .06
[P8-201] Aspergillus oryzae로 발효시킨 옻나무 추출물의 항산화 및 항암효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
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