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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Antioxidant Activity of Salad Vegetables Grown in Korea
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .12
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
채소류간의 항산화력 및 polyphenol 함량 비교
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
수산자원으로부터 Human Low Density Lipoprotein (LDL)에 대한 항산화제의 탐색
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
Effects of Flavonol Glycosides from Black Soybean Leaf Extract on Low-Density Lipoprotein (LDL) Oxidation and Glucose Homeostasis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidative Activity of Flavonoid on Oxidation of Human Low Density Lipoprotein Induced by Macrophages and Copper
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Enhancement of Antioxidant Quality of Green Leafy Vegetables upon Different Cooking Method
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
사람의 Low Density Lipoprotein에 대한 녹차의 항산화 활성
한국식품과학회지
1996 .10
A Novel Method to Evaluate Antioxidant Activity of Polyphenols
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inhibitory Effects of Garlic Oil on Human Low Density Lipoprotein Oxidation
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
Molecular Phylogeny of Chinese Vegetable Mustards as Inferred from the Internal Transcribed Spacers (ITS) of Nuclear Ribosomal DNA
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Functional Investigation of Green leaf mustard and red leaf mustard (Brassica juncea) fraction extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Functional Properties of Low Density Lipoprotein (LDL) and Oxidized - LDL
한국식품영양과학회지
1994 .07
해양에서 분리한 bacillus sp. RH-5에 의한 사람 Low Density Lipoprotein(LDL) 산화에 대한 항산화 활성
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
Volatile Compounds and Antimicrobial Effects of Mustard Seeds and Leaf Mustard Seeds According to Extraction Method
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Inhibition of Human Low Density Lipoprotein Oxidation by Extracts from Rhus vemiciflua Strokes
Food Science and Biotechnology
2000 .08
[P2-04] Different Susceptibility to Oxidation of Various Vegetable Oils Marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
학교 급식용 친환경 및 일반농법 채소류의 미생물적 품질 비교
대한영양사협회 학술지
2010 .01
Functional Properties of Modified low Density Lipoprotein and Degradation of Modified LDL by Human Monocyte - Macrophages
한국식품영양과학회지
1995 .06
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