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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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갈화(Puerariae flos)추출물이 Rat 혈중 Ethanol 농도에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1995 .01
Evaluation of Antioxidant Activity of Ethanol Extracted Tomato Powders as affected by the Ethanol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
유근피 추출물의 생리활성
Food Science and Preservation
2012 .02
에탄올 농도에 따른 미나리 추출물의 영양성분 변화
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에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
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2019 .01
복분자(Rubus coreanum F.) 열수 및 에탄올추출물의 생리활성비교
한국식품영양과학회지
2005 .07
Antioxidant Activities of 5% Ethanol Extract from Loquat Leaves in Ethanol-treated Liver Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Physicochemical Characteristics During Fermentation of Roasted Platycodon grandiflorum and Its Flower Ethanol Extract Mixed Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
Effect of Protein and Fiber Levels on Ethanol - Induced Brain Damage in Rats
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .12
Hepatoprotective Effects of Allium monanthum MAX. Extract on Ethanol - Induced Liver Damage in Rat
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .09
Antioxidant Activities of Ethanol Extract from Paprika
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
프로폴리스 용매별 추출물의 생리활성
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2005 .01
[P10-144] Effects of Gastrodiae Rhizoma on the Regional Cerebral Blood Flow and Blood Pressure in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Salt Substitute and Blood Pressure
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2011 .10
Preparation of Extract using Ethanol from Functional Rice Developed in Korea and Its Antioxidant Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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