지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
유전자변형작물의 개발 현황 및 안전관리 동향
수산해양교육연구
2017 .12
Effects of insect-resistant genetically modified rice (Bt-9) cultivation on non-target insect diversity
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Allergic Risk Assessment of Genetically Modified Virus Resistant Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparative Nutritional Analysis for Genetically Modified Rice, Iksan483 and Milyang204, and Nontransgenic Counterparts
Applied Biological Chemistry
2012 .01
Anti-nutrient and phenolic acid equivalence analysis of genetically modified rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Case Study for Natural Gene Transfer from Genetically Modified Food to Food Microorganisms
Food Science and Biotechnology
2004 .06
우리나라의 유전변형작물 개발 현황 및 사상-종속 유전 분석
Journal of Plant Biotechnology
2008 .01
기능성 GM배추 환경 위해성 평가를 위한 유전자변형 농산물 인식도 조사
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Allergenicity Assessment of Cry Proteins in Insect-resistant Genetically Modified Maize Bt11, MON810, and MON863
Food Science and Biotechnology
2009 .10
Assessment of the Potential Allergenicity of Genetically Modified Soybeans and Soy-based Products
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Effects of insect diversity related to insect-resistant genetically modified rice (Bt-T) in LMO quarantine field
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
혹명나방 저항성벼 재배 논토양의 미생물상
한국토양비료학회지
2010 .04
Characteristic Analysis of Allergenicity in Rice for Development on Effective Diagnosis Method using Antibodies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
환경사회학의 관점에서 본 유전자조작식품(GMO)의 사회상 연구
한국농촌지도학회지
2000 .01
유전자재조합식품의 인지도 및 수용도에 대한 연차별 비교
한국식품과학회지
2003 .12
0