지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antioxidative Activity of Ginger Powder and Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
생강의 산지별 형태적 특성
한국식품과학회지
1996 .10
냉동생강으로 제조한 다대기의 저장 중 품질변화
한국식품과학회지
2004 .12
[P3-87] Optimization of processing conditions for making a black ginger and design mixture for black ginger drinks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Multiresponse Optimization and Prediction of Antioxidant Properties of Aqueous Ginger Extract
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Effect of Microbial Fermentation on the Sensory Attributes, Gingerol Content and Volatile Components of Ginger
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
Antioxidant and Cholesterol-lowering Activities of Aged Black Ginger and Natural Plants Composites
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Change in Bioactive Compounds Content and Antioxidant Activity of Ginger during Aging Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Protective Effects of Ginger Supercritical Extract against Oxidative Damage in L6 Muscle Cells
Applied Biological Chemistry
2011 .01
[P10-04] Physiological Activities of Garlic Extracts as Affected by Habitat and Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
농축 및 건조방법에 따른 생강 추출액 분말의 품질변화
한국식품과학회지
1999 .12
Anti-inflammatory Effects of Ginger and Processed (Beopje) Ginger Extracts on DSS Induced Colitis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Efficient Treatment Methods for Reducing Microorganisms in Ginger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Box-Storage with Filling Materials in Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Inhibitory Effects of Ginger and Processed ( Beopje ) Ginger Extracts on HCl-ethanol Induced Gastritis in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P4-11] Quality Characteristics of Ginger Paste during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
대체서식지 조성 현황 및 개선방안 연구 - 환경영향평가 대상 사업을 중심으로 -
환경복원녹화
2018 .01
생강분말을 첨가한 파운드 케이크의 유변학적 특성
Food Science and Preservation
2012 .06
토양의 물리.화학적 성질과 생강 생육과의 관계
한국유기농업학회지
2013 .01
핑거루트( Boesenbergia pandura )와 생강( Zingiber oficinale Rosecoe)의 항산화 및 항균 활성 비교
한국식품영양학회지
2020 .01
0