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이용수
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재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
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문헌
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생강다대기의 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2010 .02
저장조건에 따른 생강의 품질변화
Food Science and Preservation
1998 .09
참가물이 냉장 중 생강 다대기의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2002 .12
농축 및 건조방법에 따른 생강 추출액 분말의 품질변화
한국식품과학회지
1999 .12
[P4-11] Quality Characteristics of Ginger Paste during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
전처리 방법이 생강의 저장 중 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
1999 .03
[P3-87] Optimization of processing conditions for making a black ginger and design mixture for black ginger drinks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect of Box-Storage with Filling Materials in Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of Microbial Fermentation on the Sensory Attributes, Gingerol Content and Volatile Components of Ginger
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .12
생강의 저장 전처리 효과에 관한 연구
한국식품과학회지
1996 .06
Efficient Treatment Methods for Reducing Microorganisms in Ginger
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
토양의 물리.화학적 성질과 생강 생육과의 관계
한국유기농업학회지
2013 .01
생강분말을 첨가한 파운드 케이크의 유변학적 특성
Food Science and Preservation
2012 .06
Antioxidative Activity of Ginger Powder and Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Anti-inflammatory Effects of Ginger and Processed (Beopje) Ginger Extracts on DSS Induced Colitis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Inhibitory Effects of Ginger and Processed ( Beopje ) Ginger Extracts on HCl-ethanol Induced Gastritis in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
발효생강의 품질 특성
한국식품과학회지
2011 .06
Protective Effects of Ginger Supercritical Extract against Oxidative Damage in L6 Muscle Cells
Applied Biological Chemistry
2011 .01
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