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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Organic and Conventional Spinach (Spinacia oleracea)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Inorganic Nutrients affected by High Nitrogen and Low Potassium in Spinach(Spinacia oleracea L)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
Influence of Day Length in Growth of Spinach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effect of Spinach (Spinacia oleracea L.) Ethanolic Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Germination and Proteomic Changes according to Morphological Character of Spinach (Spinacia oleracea) Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
아세톤 또는 헥산을 이용한 분별조건에 따른 돈지의 포화도 저감화 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .09
인삼추출물 포화지방산 Lard와 Alcohol을 먹인 흰쥐 혈청 지질성분에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
17. 시금치 種子發芽에 關한 硏究
한국원예학회 학술발표요지
1984 .05
Quality Characteristics of Spinach by 3 different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Lard와 Alcohol을 섭취시킨 흰쥐 혈청중의 효소활성에 인삼추출물이 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
마늘성분이 Lard와 Alcohol을 섭취한 흰쥐 혈청중의 효소활성에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Preparation of Diacylglycerol from Lard by Enzymatic Glycerolysis and Its Compositional Characteristics
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of Drying on the Spinach Lipid and Pigments
Food Science and Biotechnology
2000 .10
튀김용 돈지의 열산화 안정성에 미치는 $\beta-Carotene$의 효과
한국축산식품학회지
2005 .01
키토산 엽면처리가 시금치 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effects of Photooxidation and Chlorophyll Photosensitization on the Formation of Volatile Compounds in Lard Model Systems
Food Science and Biotechnology
2009 .04
초임계 추출 Lard를 이용한 Maillard 반응생성물 유래 육류향미제의 향기패턴 및 관능적 특성
한국축산식품학회지
2012 .01
여름철 온실의 재배시기별 시금치 생육에 대한 치광효과
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
1995 .10
시금치 포장 및 보관온도가 품질보존에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Effect of Selenium-Treated Spinach (Spinacia oleracea L.) on Antioxdatve System and Oxidative Damage in Rats High Fat and High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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