지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
Role of Hydrodynamically Active Biopolymeric Ingredients in Texture Modification and Physical Stabilization of Gel-based Composite Foods
Cryostabilization of unwashed fish mince
Cryostabilization Mechanisms of Muscle Proteins
Bioconversion of Seafood Processing Wastes into Seafood Flavors, Nutraceuticals and Specialty Aquaculture Feed Ingredients
Projects in Planning
Fish oil
Physical modification of proteins for functional ingredients
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Fruit Industry and Research Activities in Thailand
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Exercise Intensities of Horticultural Activities as a Physical Activity for Health in Older Adults
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Comparison of Chemical Compositions and Biological Activities between Two Varieties of Codonopsis lanceolata
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .04
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
고등학생의 해양스포츠 활동과 사회성 발달에 관한 연구
수산해양교육연구
2006 .12
Antioxidant Activity and Anti-inflammatory Activity of Milk Protein Hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antioxidant Activity and Physiological Activity of Some Korean Fruit-Vegetables
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
창의적 체험활동 영역별 경남지역 청소년 수련시설 프로그램의 분석
수산해양교육연구
2012 .08
실제적 문제해결을 위한 대학생 팀 기반 프로젝트 학습 모형 개발
수산해양교육연구
2018 .06
청소년 수련활동의 인식과 활성화 방안에 관한 연구
수산해양교육연구
2020 .02
음악활동시간의 교사질문특성 탐색
수산해양교육연구
2009 .10
Antimicrobial Activity and Functional Activity of Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P8-142] Antioxidative Activity and Anti-inflammatory Activity of Scutellaria Radix Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
중학교 자유학기제 관련 연구동향 분석
수산해양교육연구
2020 .02
0